Lukk

Velkommen tilbake!

Logg inn
Brukernavn (bruk gjerne din e-post adresse)
Passord
Glemt passord?

Suksess

Obligatoriske felter er ikke fylt ut

Error på server. Vær så snill å kontakt oss.

Du har forsøkt maks antall ganger som er tillatt. Kontakt oss for hjelp

E-post
Fyll inn din epostadresse, så sender vi deg ditt brukernavn på epost

Suksess

Obligatoriske felter er ikke fylt ut

Error på server. Vær så snill å kontakt oss.

Du har forsøkt maks antall ganger som er tillatt. Kontakt oss for hjelp

E-post

Se produktkategorier

3 pak Ullsinglet-Body

70% Din rabatt
747,- 224,-

3 pak Ullsinglet-Body

70% Din rabatt
747,- 224,-
Om
Kvalitet:
Pustende - regulerer fukt og temperatur så du ikke blir kald
Materialer:
70% Merinoull & 30% Viskose

3 pak Ullsingletbody er laget av myk merinoull og litt viskose. Dette for å gjøre den litt letter for sommer bruk, enten som singlet til shorts eller til å bruke under ulltrøyene når det er kalde dager. Ull regulerer varmen, så å bruke ull om sommeren er like behalig som om vinteren. Super å brukes som nattøy også.

Printet er lagt kun på yttersiden, slik at ullen er myk og behagelig inn mot huden. Printet kan virke stift før ullen er vasket og tatt i bruk, men vil mykne i vask. Vi anbefaler å bruke Ullshampo (Påstell) denne gjør ullen ekstra myk og er helt naturlig og snill mot huden og ullen.

 

NB! 2.sotering, det kan vise små sorte ulltråder i plagget. Dette er ikke flekker, men farget ull som er blandet i. 

Ull må vaskes på ullvask, dette ullundertøyet tåler 40 graders ullvask, men en må ikke bruke tørketrommel, og en må alltid bruke ullvaksemiddel, om ikke vil ullen etter en stund bli ødelagt.

 

Kattnakken anbefaler et ullvaskemiddel som ikke inneholder Lanolin og er mild mot huden. Sjekk gjerne helsekosten. Selv har vi gode erfaringer med BabyDan og På Stell sin Ull-Shampo som også kan brukes på saueskinn. (På Stell sin ullshampo finner du nå under tilbehør her i nettbutikken)

 

Det fine med ull som også gjør det så miljøvennlig er at det blir rent på 30 grader, Ullfiberen trenger bare 30 grader for å åpne seg opp og slippe skitten den måtte ha inni mellom fibrene. Bomull derimot blir ikke rent før en er opp på 60 grader.

 

Vi anbefaler å vaske alt ullundertøy for seg selv. Med dette unngår du at ullundertøyet kommer bort skarpe kanter fra andre plagg som kanskje inneholder glidelåser og borrelåser. Om du har ett ullplagg med glidelås så husk å lukke glidelåsen og vask den i en vaskepose.

 

Det kan også være lurt å en gang i mellom sjekke vaskemaskin trommelen din for skarpe kanter eller gjenstander som har fullt med inn via en lomme full av skatter, som småstein og spiker!

Jeg er et ullprodukt, laget av ull fra New Zelandske sauer som ikke har blitt utsatt for Mulesing.

 

NB! Dette produktet har print på hele seg, det kan derfor virke noe stivt på yttersiden, men dette vil forsvinne etter vask. 

 

Lukk
Vennligst velg størrelse

Velg størrelse

56/62
68/74
Ikke på lager
Hjelp med størrelser

Kanskje du også vil like disse?

Kattnakken AS, Bjellandsvegen 27B, 5411 Stord
I post@kattnakken.no | www.kattnakken.no | org.nr. 811 610 402