Lukk

Velkomen tilbake!

Logg inn
Brukarnamn
Passord
Gløymd passord?

Suksess

Obligatoriske felter er ikke fylt ut

Error på server. Vær så snill å kontakt oss.

Du har forsøkt maks antall ganger som er tillatt. Kontakt oss for hjelp

E-post
Fyll inn di epostadresse, så sender me deg ditt brukarnamn på epost

Suksess

Obligatoriske felter er ikke fylt ut

Error på server. Vær så snill å kontakt oss.

Du har forsøkt maks antall ganger som er tillatt. Kontakt oss for hjelp

E-post

Se produktkategorier

3 pk. Ullsinglet-Body

73% Din rabatt
747,- 199,-

3 pk. Ullsinglet-Body

73% Din rabatt
747,- 199,-
Om
Kvalitet:
Pustende - regulerer fukt og temperatur så du ikke blir kald
Materialer:
70% Merinoull & 30% Viskose

3 pak Ullsingletbody er laga av mjuk merinoull og litt viskose. Dette for å gjera den litt lettare for sommarbruk, enten som singlet til shorts eller til å bruke under ulltrøyene når det er kalde dagea. Ull regulerer varmen, så å bruke ull om sommaren er like behageleg som om vinteren. Super å brukast som nattøy også.

Printet er lagt kun på yttersida, slik at ullen er mjuk og behagelegg inn mot huden. Printet kan virke stivt før ullen er vaska og tatt i bruk, men vil mjukne i vask. Me anbefalar å bruke Ullshampo (Påstell) denne gjer ullen ekstra mjuk og er heilt naturleg og snill mot huden og ullen.

 

NB! 2.sortering, det kan vise små svarte ulltrådar i plagget. Dette er ikkje flekkar, men farga ull som er blanda i. 

Ull må vaskast på ullvask, dette ullundertøyet tåler 40 graders ullvask, men ein må ikkje bruke tørketrommel, og ein må alltid bruke ullvaksemiddel, om ikkje vil ullen etter ei stund bli øydelagd.

 

Kattnakken anbefalar eit ullvaskemiddel som ikkje inneheld Lanolin men som er mildt mot huden. Sjekk gjerne helsekosten. Sjølv har me gode erfaringar med BabyDan og På Stell sin Ull-Shampo som også kan brukast på saueskinn. (På Stell sin ullshampo finn du no under tilbehør her i nettbutikken).

 

Det fine med ull som også gjer det så miljøvennleg er at det blir reint på 30 grader. Ullfiberen treng berre 30 grader for å opne seg opp og sleppe skiten den måtte ha innimellom fibrane. Bomull derimot blir ikkje reint før ein er opp på 60 grader.

 

Me anbefalar å vaske alt ullundertøy for seg sjølv. Med dette unngår du at ullundertøyet kjem bort i skarpe kantar frå andre plagg som kanskje har glidelåsar og borrelåsar. Om du har eit ullplagg med glidelås så hugs å lukke glidelåsen og vask den i ein vaskepose.

 

Av og til kan det vera lurt å sjekke vaskemaskintrommelen for skarpe kantar eller gjenstandar som har fulgt med inn via ei lomme full av skattar, som småstein og spiker!

Eg er eit ullprodukt, laga av ull frå New Zealandske sauer som ikkje har blitt utsatt for Mulesing.

 

NB! Dette produktet har print på heile seg, det kan derfor virke noko stivt på yttersida, men dette vil forsvinne etter vask. 

 

Lukk
Vennligst vel størrelse

Vel størrelse

56/62
Hjelp med størrelsar

Kanskje du også vil like desse?

Kattnakken AS, Bjellandsvegen 27B, 5411 Stord
I post@kattnakken.no | www.kattnakken.no | org.nr. 811 610 402