Lukk

Velkommen tilbake!

Logg inn
Brukernavn (bruk gjerne din e-post adresse)
Passord
Glemt passord?

Suksess

Obligatoriske felter er ikke fylt ut

Error på server. Vær så snill å kontakt oss.

Du har forsøkt maks antall ganger som er tillatt. Kontakt oss for hjelp

E-post

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen vil informere om hvordan denne nettsiden henter og bruker informasjon om besøkende,

Kattnakken er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger.  Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å registrere seg som medlem og herunder motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

 

Analyse av statistikk og informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk eller interaksjon med en nettside lagres i din nettleser sitt minne.

Ved å benytte kattnakken.no samtykker du til at det plasseres informasjonskapsler i nettleser. Moderne nettlesere er generelt innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk, men du kan endre denne innstillingen slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. 

 

Hensikten med dataene  er å analysere brukeratferden for å gi en bedre brukeropplevelse og forbedre vår kommunikasjon til deg som bruker. Det samles data som viser hvordan du kom til denne siden, som f.eks. via søk eller en ekstern lenke, hvordan du har navigert i nettsiden sin underliggende struktur, om du besøkte siden med pc eller mobil og hvor lenge du var på de ulike sidene.

 

Kattnakken bruker Google Analytics som analyseverktøy, hvor informasjonen er lagret på en av Google sine servere. Informasjonen er underlagt Google sine retningslinjer for personvern.  Kattnakken benytter funksjonen 'anonymizeIp' for å anonymisere IP-addressen til besøkende for ikke kunne identifisere den enkelte bruker.

 

 

Medlemskap og nyhetsbrev

Du kan bli medlem av Klubb Kattnakken og få fordeler som medlem, for å motta disse fordelene må vi registere medlemsinformasjon. Disse opplysningene deles ikke med andre virksomheter, og slettes når vi får beskjed om at du ikke lenger ønsker å være medlem. 

 

Kattnakken AS, Bjellandsvegen 27B, 5411 Stord
I post@kattnakken.no | www.kattnakken.no | org.nr. 811 610 402