Lukk

Velkommen tilbake!

Logg inn
Brukernavn (bruk gjerne din e-post adresse)
Passord
Glemt passord?

Suksess

Obligatoriske felter er ikke fylt ut

Error på server. Vær så snill å kontakt oss.

Du har forsøkt maks antall ganger som er tillatt. Kontakt oss for hjelp

E-post

Kjøpsbetingelser

Ved å plassere en ordre hos oss godtar du og bekrefter at:

  • Alle opplysninger du oppgir er korrekte, oppdaterte og fullstendige. Betalingsmidlene eller Pay-pal-kontoen du bruker er din egen, og at det er dekning på kontoen til å dekke betaling av ordren.
  • Tollgebyrer og importavgifter utenfor fastlandsnorge, skal betales av kjøperen. For norske kunder er moms inkludert i prisen.
  • E-postadresse og telefonnummer kan om ønskelig brukes som et kommunikasjonsmiddel til varsling og fakturering.
  • Vi er ikke ansvarlige for forsinkelse eller ikke-levering dersom utsteder av betalingskortet nekter å godkjenne betalingen til Kattnakken. 
  • Du er fortsatt ansvarlig hvis noen andre bruker din innkjøpskonto og/eller personlig informasjon, med mindre du kan bevise at slik bruk var uredelig.


Ansvarsfraskrivelse
Eventuelle feil på nettsiden vår er utilsiktet og vi beklager hvis noe informasjon er unøyaktig. Vi forbeholder oss retten til å korrigere feil og til å oppdatere produktinformasjonen til enhver tid, også etter at du har lagt inn bestillingen. Vi forbeholder oss retten til å endre produktspesifikasjoner og prisene til enhver tid.
Kattnakken er ikke erstatningsansvarlig for eventuelle skader som skjer ved feilbruk og uvøren bruk av varen.
Skjermen og fargeevnen til din dataskjerm, vil påvirke fargene du faktisk ser på nettsiden. Vi er ikke ansvarlige for begrensninger av din dataskjerm, og kan ikke garantere at skjermens visning av alle farger, tekstur eller detaljer av varer vil være nøyaktig.
Kunden er selv ansvarlig for å ha fylt inn korrekt adresse, mail og mobil nr for at posten skal kunne nå frem. Om kunden har opplyst feil eller ikke henter ut pakken innen fristen Posten har satt så bestillingen blir sendt i retur til Kattnakken, vil kunden måtte betale straffeportoen Kattnakken blir pålagt av Posten. (kr 199,-) Og måtte betale for ny forsendelse. 

 

Kampanjer og Gavekort
Rabattkuponger kan ikke brukes på salgsvarer eller rabatterte produkter. Gavekort kan kun byttes mot varer som er oppført på vår hjemmeside. Og kan bare brukes én gang. Vi kan ikke erstatte tapt, stjålet, forlagt eller skadet gavekort. 

Salgsvarer byttes ikke.

 

Bytte og retur
Om en har kjøpt feil størrelse og/eller ønsker å bytte varen, må kunden selv betale retur porto. 

 

Angrerett
Angrerettloven gjelder ved alle kjøp forbruker foretar i Kattnakkens nettbutikk. Det følger med lovpålagt angrerettskjema sammen med varene, og angreretten er på 14 dager. I denne perioden kan du uten forpliktelser sende tilbake varene du har mottatt, legg likevel merke til følgende utdrag fra angrerettloven: «Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet (jf. Angrerettloven § 6, punkt e).» Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i samme stand og mengde, og beskadigelse eller forringelse skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukeren side (jf. Angrerettloven § 12, punkt a). Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15, første ledd).Ved bruk av angrerett, kan ikke varene være brukt, samt at originalemballasje og merkelapper som «hang-tags» kan ikke være fjernet fra produktet. Ved retur vil pengene bli refundert innen 14 dager etter mottatt returvarer. 

 

Kundeklubb
Som medlem av Kundeklubben er du selv ansvarlig for å logge inn og legge inn fri frakt alternativet. Om du som medlem ikke får gjort det før ordren er satt vil ikke frakten bli refundert.

 

Personvern
Kattnakken registrerer bare de opplysninger som er nødvendig for å levere din bestilling. All personlig informasjon er konfidensiell, og det blir ikke gitt til tredjepart.

 

Minstealder
For å kunne handle hos Kattnakken må du være over 18 år.


________________________________________

De ovennevnte vilkårene kan endres når som helst og uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke disse vilkårene regelmessig før du bestiller produkter i tilfelle det er noen endringer.

Våre vilkår
Kattnakken AS, Bjellandsvegen 27B, 5411 Stord
I post@kattnakken.no | www.kattnakken.no | org.nr. 811 610 402