Lukk

Velkommen tilbake!

Logg inn
Brukernavn (bruk gjerne din e-post adresse)
Passord
Glemt passord?

Suksess

Obligatoriske felter er ikke fylt ut

Error på server. Vær så snill å kontakt oss.

Du har forsøkt maks antall ganger som er tillatt. Kontakt oss for hjelp

E-post
Fyll inn din epostadresse, så sender vi deg ditt brukernavn på epost

Suksess

Obligatoriske felter er ikke fylt ut

Error på server. Vær så snill å kontakt oss.

Du har forsøkt maks antall ganger som er tillatt. Kontakt oss for hjelp

E-post

Kjøpsbetingelser

Ved å plassere en ordre hos oss godtar du og bekrefter at:

  • Alle opplysninger du oppgir er korrekte, oppdaterte og fullstendige. Betalingsmidlene eller Pay-pal-kontoen du bruker er din egen, og at det er dekning på kontoen til å dekke betaling av ordren.
  • Tollgebyrer og importavgifter utenfor fastlandsnorge, skal betales av kjøperen. For norske kunder er moms inkludert i prisen.
  • E-postadresse og telefonnummer kan om ønskelig brukes som et kommunikasjonsmiddel til varsling og fakturering.
  • Vi er ikke ansvarlige for forsinkelse eller ikke-levering dersom utsteder av betalingskortet nekter å godkjenne betalingen til Kattnakken. 
  • Du er fortsatt ansvarlig hvis noen andre bruker din innkjøpskonto og/eller personlig informasjon, med mindre du kan bevise at slik bruk var uredelig.


Ansvarsfraskrivelse
Eventuelle feil på nettsiden vår er utilsiktet og vi beklager hvis noe informasjon er unøyaktig. Vi forbeholder oss retten til å korrigere feil og til å oppdatere produktinformasjonen til enhver tid, også etter at du har lagt inn bestillingen. Vi forbeholder oss retten til å endre produktspesifikasjoner og prisene til enhver tid.
Kattnakken er ikke erstatningsansvarlig for eventuelle skader som skjer ved feilbruk og uvøren bruk av varen.
Skjermen og fargeevnen til din dataskjerm, vil påvirke fargene du faktisk ser på nettsiden. Vi er ikke ansvarlige for begrensninger av din dataskjerm, og kan ikke garantere at skjermens visning av alle farger, tekstur eller detaljer av varer vil være nøyaktig.
Kunden er selv ansvarlig for å ha fylt inn korrekt adresse, mail og mobil nr for at posten skal kunne nå frem. Om kunden har opplyst feil eller ikke henter ut pakken innen fristen Posten har satt så bestillingen blir sendt i retur til Kattnakken, vil kunden måtte betale straffeportoen Kattnakken blir pålagt av Posten. (kr 199,-) Og måtte betale for ny forsendelse. 

 

Kampanjer og Gavekort
Rabattkuponger kan ikke brukes på salgsvarer eller rabatterte produkter. Gavekort kan kun byttes mot varer som er oppført på vår hjemmeside. Og kan bare brukes én gang. Vi kan ikke erstatte tapt, stjålet, forlagt eller skadet gavekort. 

Salgsvarer byttes ikke.

 

Bytte og retur
Om en har kjøpt feil størrelse og/eller ønsker å bytte varen, må kunden selv betale retur porto. 

 

Feil eller mangel

Dersom du mottar varer som ikke er tilsvarende det du har bestilt, eller er skadet/defekte, vil vi erstatte de eller refundere det du har betalt.
Dette må varsles ved å sende en e-post innen 8 dager etter at du har mottatt varene. Skadet eller feilaktig leverte varer må returneres til oss, (med mindre vi informere deg om at retur er ikke nødvendig). Returnerte varer må være ubrukte, må ha alle tilbehør, etiketter, og være i den originale emballasjen. Kostnadene ved returporto vil bli betalt av oss og vil bli refundert til din konto. 

 

Angrerett
Angrerettloven gjelder ved alle kjøp forbruker foretar i Kattnakkens nettbutikk. Det følger med lovpålagt angrerettskjema sammen med varene, og angreretten er på 14 dager. I denne perioden kan du uten forpliktelser sende tilbake varene du har mottatt, legg likevel merke til følgende utdrag fra angrerettloven: «Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet (jf. Angrerettloven § 6, punkt e).» Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i samme stand og mengde, og beskadigelse eller forringelse skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukeren side (jf. Angrerettloven § 12, punkt a). Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15, første ledd).Ved bruk av angrerett, kan ikke varene være brukt, samt at originalemballasje og merkelapper som «hang-tags» kan ikke være fjernet fra produktet. Ved retur vil pengene bli refundert innen 14 dager etter mottatt returvarer. 

 

Kundeklubb
Som medlem av Kundeklubben er du selv ansvarlig for å logge inn og legge inn fri frakt alternativet. Om du som medlem ikke får gjort det før ordren er satt vil ikke frakten bli refundert.


Kortkjøp

Ved kortkjøp samarbeider vi med en autorisert betalingsformidler som hjelper oss med å kontrollere at kortet er gyldig for kjøp direkte mot banken din. Vår betalingsformidler behandler kortinformasjonen på korrekt måte i henhold til den internasjonale sikkerhetsstandarden PCI DSS som kortselskapene VISA, MasterCard, Diners, American Express og JCB står bak. Det samme gjelder for betaling med PayPal og vår betalingsløsning NETS: Dette innebærer at kortopplysningene dine håndteres på en svært sikker måte. Når du handler med kort forbeholder vi oss retten til å foreta en personkontroll.

Opphavsrett

Innholdet på denne nettsiden er opphavsrettslig beskyttet og tilhører Kattnakken AS Dersom du ønsker innsyn i dine personopplysninger kontakt Kattnakken AS skriftlig på følgende e-postadresse: hjelp@kattnakken.no

Se personopplysningsloven for ytterligere informasjon.

 

Minstealder
For å kunne handle hos Kattnakken må du være over 18 år.


________________________________________

De ovennevnte vilkårene kan endres når som helst og uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke disse vilkårene regelmessig før du bestiller produkter i tilfelle det er noen endringer.

Personvernerklæring

Vi ønsker å informere deg om hvilken informasjon vi samler inn ved ditt besøk på vårt nettsted og til hvilket formål denne informasjonen benyttes og håndteres. Vi gjennomfører også tiltak for å sikre ditt personvern og den informasjonen vi lagrer hos oss.

 

Kattnakken AS har ansvaret for behandling av personopplysninger på www.kattnakken.no. Vi er også ansvarlig for de personopplysningene vi innhenter via andre systemer/medier, som blant annet sosiale medier og analyseverktøyer, blir behandlet i henhold til regelverket.

 

Det regnes som frivillig om du som besøker vårt nettsted oppgir personopplysninger knyttet til ulike tjenester via forespørselsskjema, kontaktskjema, bestilling og påmelding til nyhetsbrev, samt eventuelle andre skjemaer. Ved behov for samtykke vil dette være godt synlig for den besøkende. Vi innhenter og behandler ulike data via våre digitale plattformer for å bedre vårt informasjonstilbud til de besøkende og for å kunne levere våre tjenester.

 

Du har rett til innsyn, endring og sletting av personlig informasjon vi lagrer om deg. Ved å benytte deg av vårt nettsted samtykker du til at vi lagrer informasjonen beskrevet under. Du har videre ingen plikt til å oppgi noen andre personopplysninger til oss i Kattnakken AS, og vi innhenter ikke eller lagrer opplysninger av sensitiv art via våre digitale plattformer.

 

Vi vil eventuelt oppdatere informasjonen i vår Personvernerklæring etter behov og endringer internt i vår bedrift. 

 

Hva er egentlig personopplysninger?

  • Opplysninger som kan knyttes til deg som enkeltperson. Grunnleggende informasjon som navn, kontaktopplysninger som e-post, telefon og adresse, bilder, fødselsnummer, og arbeidsgivere.
  • Sensitive personopplysninger er blant annet rasemessig eller etnisk bakgrunn, religiøs eller politiske oppfatninger, helseforhold, seksuelle forhold eller medlemskap i fagforeninger.
  • Opplysninger knyttet til kundeforhold som registrering i forbindelse med prosjektsamarbeid, fakturering, generell kontakt, tredjeparter og markedsføring.
  • Adferdsmønster og demografisk informasjon som kjønn, lokasjon og nettlesere.

Hvordan får vi personopplysninger fra deg?

  • Informasjonskapsler (cookies)

Vi benytter informasjonskapsler på denne nettsiden. En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk eller interaksjon med en nettside lagres i din nettleser sitt minne. Hensikten med slike kapsler er å huske tidligere brukerinnstillinger og gi en mer personlig tilpasset brukeropplevelse eller innhente statistikk som gir innsikt i brukeratferd slik at nettsiden kan optimaliseres.

 

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler av nettopp slike hensyn, men samler ikke på data som kan identifisere deg eller som vil kunne krenke ditt personvern.

 

Informasjonskapselen samler blant annet inn IP-adressen din, men det er lagt inn et script som fjerner de siste sifrene fra IP-adressen før informasjonen lagres av vårt analyseverktøy.  Dette gjør at adressen ikke kan benyttes for å identifisere den enkelte bruker. Dersom vi benytter annonseringer for å skape trafikk og interesse inn til vår nettside vil vi kunne innhente samme informasjon som beskrevet over.

 

Du kan selv slette vedvarende lagring av informasjonskapsler i din nettleser, fremgangsmåten er noe ulik etter hvilken nettleser du benytter. Du kan også blokkere fremtidig lagring av informasjonskapsler i nettleserens meny. Du kan eventuelt følge guiden om håndtering og sletting av informasjonskapsler som Nettvett.no har tilgjengelig på sine sider.

  • Via kontaktskjema, bestillingsskjema, nyhetsbrev og direkte kontakt

Ved å benytte vårt kontaktskjema, bestillingsskjema, påmelding til nyhetsbrev eller du kontakter oss direkte lagres denne informasjon via vårt epostsenter, vårt system for håndtering av nyhetsbrev, prosjekthåndteringssystem eller telefonhistorikk. Du kan enkelt be om å slettes fra våre systemer som lagrer denne informasjonen.

  • Informasjon via andre kilder

I vårt tjenesteområde hender det at vi via tredjeparter eller andre kilder får anbefalt å ta kontakt med deg, vanligvis i forbindelse med kundeforhold og samarbeid med andre kunder. Denne informasjonen lagres i vårt epostsenter, prosjektstyringsverktøyer eller på telefon dersom vi kontakter deg. Du kan enkelt be om å slettes fra våre systemer som lagrer denne informasjonen.

 

Så hva bruker vi personopplysningene til?

  • Statistikk og analyser

Via informasjonskapsler og annonsering på andre digitale plattformer samles data som viser hvordan du kom til denne siden, som f.eks. via søk eller en ekstern lenke, hvordan du har navigert i nettsiden sin underliggende struktur, om du besøkte siden med pc eller mobil og hvor lenge du var på de ulike sidene. Denne informasjonen er nyttig for å kunne gjøre nettsiden mer brukervennlig og forbedre vår kommunikasjon til deg som bruker.

  • Feilsøking og sperring

Vårt nettsted er installert på en server hvor alle besøk lagres i en besøkslogg og en feilmeldingslogg hvor din IP-adresse knyttes til besøket og tidspunktet for besøket. Dette gjør vi for å kunne feilsøke eventuelle problemer, utlevere data til myndigheter i de tilfeller en begjæring foreligger, samt å kunne identifisere og sperre for hackerangrep.

  • Leveranse og oppfølging av tjenester

For å kunne yte service og levere våre tjenester behandler vi personopplysninger i forbindelse ved e-post dialoger, fakturering, regnskap, kundeservice og generell oppfølging av deg som kunde av våre tjenester. Når du har et aktivt kundeforhold hos oss anses kontakt med deg som et naturlig ledd i vårt samarbeid.

 

Hvor lenge må vi lagre opplysningene?

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for vårt tjenestetilbud eller statistikk/analysebehov. Så lenge du er i aktiv kontakt eller relasjon med oss vil vi beholde informasjonen frem til den ikke lenger er nødvendig eller du ber om å bli slettet fra våre systemer.

 

Merk at persondata som samles inn på vårt nettsted vil også oppbevares i en sikkerhetskopi i inntil 1 måned etter at data er slettet. Dette fordi vi er avhengig av å kunne hente inn all data i tilfelle det oppstår et fullstendig datatap.

 

Hvem utleverer vi disse opplysningene til?

  • Underleverandører og samarbeidspartnere

Vi utleverer opplysninger til andre troverdige parter kun med ditt samtykke, samt til de databehandlere som arbeider som underleverandører hos oss og som da behandler dine opplysninger etter våre regler og formål med håndtering av personopplysninger.

 

Det deles kun informasjon som er nødvendig for normal tjenesteleveranse hos oss.  Ingen av våre underleverandører eller samarbeidspartnere knyttet til oss kan bruke disse opplysningene til annet formål enn avtalt med oss. Alle våre ansatte er underlagt taushetsplikt vedrørende dine personopplysninger.

  • Av juridiske årsaker

Vi kan være pålagt å dele opplysninger i lovbestemte tilfeller, dette være seg pålegg fra offentlige myndigheter som domstoler eller politi under juridiske prosesser.

  • Endringer i selskapet

Dersom Kattnakken AS blir en del av et oppkjøp, fusjon eller andre former for partnerskap vil du varsles om de eventuelle endringene i selskapet og hvilke valg du måtte ha angående den informasjonen vi har lagret hos oss.

 

Hvordan beskytter vi personvernopplysningene?

Alle våre datamaskiner og teknisk utstyr på våre kontorer er sikret med passord. Våre avdelinger/kontorer er sikret med skallsikring og vi har rutiner for tiltak dersom det er mistanke om sikkerhetsbrudd hos oss internt, eller via våre samarbeidspartnere. Vi har varslingssystem om det oppstår mistanke om hacking eller andre hendelser hos vår serverleverandør som vil kunne resultere i sikkerhetsbrudd.

 

Vi lagrer det meste av personopplysninger knyttet til kundeforhold i skybaserte løsninger, og i noen tilfeller lokalt på våre datamaskiner og teknisk utstyr. Ved spesielle tilfeller håndteres informasjonen i printet format, som da makuleres eller arkiveres trygt i etterkant. 

 

Ønsker du å rette eller slette opplysningene dine?

Ønsker du at vi sletter personopplysninger vi har lagret om deg, eller innsyn i hvilke personopplysninger vi lagrer, vennligst ta kontakt med oss på post@kattnakken.no eller på telefon 45 67 00 92. Har du mistanke om at det er brudd i våre rutiner eller våre samarbeidspartnere sine rutiner ber vi deg kontakte oss så snart som mulig, slik at vi kan gjennomføre tiltak.

 

Begrensning av ansvar

Der vi er tilknyttet kunder eller tredjeparter som kan håndterer sensitiv informasjon som fødselsnummer, personnummer eller konto/bank informasjon (dette være seg nettbutikker og andre som tilbyr tjenester knyttet til betaling, registrering og lignende) er disse partene ansvarlig for håndtering av den informasjonen du registrer.

 

Ved linker til andre nettsteder eller systemer forlater du vår digitale plattform, og vi er ikke ansvarlige for tilgjengeligheten eller innholdet som presenteres på disse nettstedene eller systemene. De eksterne sidene er selv ansvarlig for vilkår og vern på sine plattformer.

 

Vilkår og personvern
Kattnakken AS, Bjellandsvegen 27B, 5411 Stord
I post@kattnakken.no | www.kattnakken.no | org.nr. 811 610 402