Lukk

Velkomen tilbake!

Logg inn
Brukarnamn
Passord
Gløymd passord?

Suksess

Obligatoriske felter er ikke fylt ut

Error på server. Vær så snill å kontakt oss.

Du har forsøkt maks antall ganger som er tillatt. Kontakt oss for hjelp

E-post
Fyll inn di epostadresse, så sender me deg ditt brukarnamn på epost

Suksess

Obligatoriske felter er ikke fylt ut

Error på server. Vær så snill å kontakt oss.

Du har forsøkt maks antall ganger som er tillatt. Kontakt oss for hjelp

E-post

Se produktkategorier

Kjøpsbetingelser

Ved å plassere en ordre hos oss godtar du og bekrefter at:

  • Alle opplysninger du oppgir er korrekte, oppdaterte og fullstendige. Betalingsmiddelet du bruker er ditt eget, og at det er dekning på kontoen til å dekke betaling av ordren.
  • Tollgebyrer og importavgifter utenfor fastlandsnorge, skal betales av kjøperen. For norske kunder er moms inkludert i prisen.
  • E-postadresse og telefonnummer kan om ønskelig brukes som et kommunikasjonsmiddel til varsling og fakturering.
  • Vi er ikke ansvarlige for forsinkelse eller ikke-levering dersom utsteder av betalingskortet nekter å godkjenne betalingen til Kattnakken. 
  • Du er fortsatt ansvarlig hvis noen andre bruker din innkjøpskonto og/eller personlig informasjon, med mindre du kan bevise at slik bruk var uredelig.


Ansvarsfraskrivelse
Eventuelle feil på nettsiden vår er utilsiktet og vi beklager hvis noe informasjon er unøyaktig. Vi forbeholder oss retten til å korrigere feil og til å oppdatere produktinformasjonen til enhver tid, også etter at du har lagt inn bestillingen. Vi forbeholder oss retten til å endre produktspesifikasjoner og prisene til enhver tid.
Kattnakken er ikke erstatningsansvarlig for eventuelle skader som skjer ved feilbruk og uvøren bruk av varen.
Skjermen og fargeevnen til din dataskjerm, vil påvirke fargene du faktisk ser på nettsiden. Vi er ikke ansvarlige for begrensninger av din dataskjerm, og kan ikke garantere at skjermens visning av alle farger, tekstur eller detaljer av varer vil være nøyaktig.
Kunden er selv ansvarlig for å ha fylt inn korrekt adresse, mail og mobil nr for at posten skal kunne nå frem. Om kunden har opplyst feil eller ikke henter ut pakken innen fristen PostNord har satt så bestillingen blir sendt i retur til Kattnakken, vil kunden måtte betale straffeportoen Kattnakken blir pålagt av PostNord. (kr 199,-) Og måtte betale for ny forsendelse. 

 

Kampanjer og Gavekort
Rabattkuponger kan ikke brukes på salgsvarer eller rabatterte produkter. Gavekort kan kun byttes mot varer som er oppført på vår hjemmeside. Og kan bare brukes én gang. Vi kan ikke erstatte tapt, stjålet, forlagt eller skadet gavekort. 

Salgsvarer byttes ikke.

 

Bytte og retur
Om en har kjøpt feil størrelse og/eller ønsker å bytte varen, må kunden selv betale retur porto. 

 

Feil eller mangel

Dersom du mottar varer som ikke er tilsvarende det du har bestilt, eller er skadet/defekte, vil vi erstatte de eller refundere det du har betalt.
Dette må varsles ved å sende en e-post innen rimelig tid etter at du har mottatt varene. Skadet eller feilaktig leverte varer må returneres til oss, (med mindre vi informere deg om at retur er ikke nødvendig). Returnerte varer må være ubrukte, må ha alle tilbehør, etiketter, og være i den originale emballasjen. Kostnadene ved returporto vil bli betalt av oss og vil bli refundert til din konto. 

 

Angrerett
Angrerettloven gjelder ved alle kjøp forbruker foretar i Kattnakkens nettbutikk. Det følger med lovpålagt angrerettskjema sammen med varene, og angreretten er på 14 dager. I denne perioden kan du uten forpliktelser sende tilbake varene du har mottatt, legg likevel merke til følgende utdrag fra angrerettloven: «Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet (jf. Angrerettloven § 6, punkt e).» Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i samme stand og mengde, og beskadigelse eller forringelse skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukeren side (jf. Angrerettloven § 12, punkt a). Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15, første ledd).Ved bruk av angrerett, kan ikke varene være brukt, samt at originalemballasje og merkelapper som «hang-tags» kan ikke være fjernet fra produktet. Ved retur vil pengene bli refundert innen 14 dager etter mottatt returvarer. 

 

Kundeklubb
Som medlem av Kundeklubben er du selv ansvarlig for å logge inn og legge inn fri frakt alternativet. Om du som medlem ikke får gjort det før ordren er satt vil ikke frakten bli refundert.


Kortkjøp

Ved kortkjøp samarbeider vi med en autorisert betalingsformidler som hjelper oss med å kontrollere at kortet er gyldig for kjøp direkte mot banken din. Vår betalingsformidler behandler kortinformasjonen på korrekt måte i henhold til den internasjonale sikkerhetsstandarden PCI DSS som kortselskapene VISA, MasterCard, Diners, American Express og JCB står bak. Det samme gjelder for betaling med vår betalingsløsning NETS: Dette innebærer at kortopplysningene dine håndteres på en svært sikker måte. Når du handler med kort forbeholder vi oss retten til å foreta en personkontroll.

Opphavsrett

Innholdet på denne nettsiden er opphavsrettslig beskyttet og tilhører Kattnakken AS Dersom du ønsker innsyn i dine personopplysninger kontakt Kattnakken AS skriftlig på følgende e-postadresse: hjelp@kattnakken.no

Se personopplysningsloven for ytterligere informasjon.

 

Minstealder
For å kunne handle hos Kattnakken må du være over 18 år.


________________________________________

De ovennevnte vilkårene kan endres når som helst og uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke disse vilkårene regelmessig før du bestiller produkter i tilfelle det er noen endringer.

Tilbake
Kattnakken AS, Vabakkjen 6, 5411 Stord
I post@kattnakken.no | www.kattnakken.no | org.nr. 811 610 402